12 ene 2015, 23:00

Чужда 

  Poesía
455 0 2

С тебе във съня съм блудствал,
забивал съм си ноктите до кокал...
и безсилна си в деня да чувстваш,
да обичаш повече не можеш.


С тебе във съня съм блудствал,
забивал съм си ноктите до кокал...
тъй после във деня те пускам,
но вече чужда си за мен, за Бога!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??