Jan 12, 2015, 11:00 PM

Чужда 

  Poetry
456 0 2

С тебе във съня съм блудствал,
забивал съм си ноктите до кокал...
и безсилна си в деня да чувстваш,
да обичаш повече не можеш.


С тебе във съня съм блудствал,
забивал съм си ноктите до кокал...
тъй после във деня те пускам,
но вече чужда си за мен, за Бога!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??