22.03.2022 г., 9:28 ч.

Чужда 

  Поезия » Любовна, Друга
244 0 1

Стой далече,

стой си там.

Искам вече

да съм сам.

 

Няма нужда

да звъниш.

Ти си чужда,

аз съм бивш.

 

Ден съм аз,

нощта си ти.

В късен час

до мен не си.

 

Пия вино,

водка, джин.

С теб любимо

бе да спим.

 

Сърцето бие

като лудо.

Виж, че трие

всичко друго.

 

Само ти

във мен оставаш.

Триста дни

ме подминаваш.

 

Устни чужди

ме целуват.

Моите нужди

те лекуват.

 

По моя гръб –

студени длани.

Чужда плът

лежи в дома ми.

 

Чужди пръсти

днеска галят

моите устни

и ги палят.

© Krischo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??