5.10.2008 г., 11:38 ч.

Чужда 

  Поезия » Любовна
568 1 1
Излей си болката на мене -
накажи ме!
Във този миг да съм до тебе -
помоли ме!
Какво ти дава тя, което аз го нямам -
разкажи ми!
На теб душата своя давам -
помогни ми!
Зная в мене няма да се влюбиш...
и боли ме!
Спри за нея само да тъгуваш...
докосни ме!
И дай ми час да бъда твоя...
целуни ме!
А после тъжна, във пороя...
изхвърли ме!
Покой ще имам аз тогава...
за минута!
Че бил си с мене във забрава...
че съм чута!
И да ме търсиш после...
няма нужда!
Истината тежка ни разделя...
АЗ СЪМ ЧУЖДА!

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Явно не си заслужава да го обичаш.
Предложения
: ??:??