2.09.2009 г., 10:22 ч.

Чужда 

  Поезия » Любовна
668 1 1

Аз знам защо си толкова красива -

защото моя вече ти не си,

едва когато нещо си отива,

оценяш го напълно ти.

 

Обичах те от все сърце

и нощем теб сънувах -

как галя твоите ръце,

как с устни аз по теб рисувах.

 

Но вече чувствам, че си чужда,

дори да ме залъгваш ти,

че от мене имаш нужда

и за мен сърцето ти тупти.

 

Любов щом липсва - се усеща

в гърдите, като смъртна рана,

пробожда те кама гореща

и само болката остава...

© Калин Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??