10.02.2011 г., 10:58 ч.

Чужда гара 

  Поезия » Любовна
964 0 4

Напуска влака наш`та гара,

а ти оставаш, махаш ми с ръка.

Една жена не бива дълго да чака,

нали това, това не е така!?

 

Една жена не бива дълго да чака,

загубвам те, а мисля си така.

Един си тръгва - другият остава -

и двамата ще търсим топлина.

 

На чужда гара влакът пуска пара,

перонът пуст обгръща ме с тъга,

изглежда ме забрави и си права,

отстъпих твоята любов на друг.

 

Сълзите нищо няма да поправят,

на куфарите сядам,

нямам път.

Запалвам пак със страст една цигара,

обръщам се с надежда,

но съм сам.

 

P.S. Чакай ме, чакай ме,

пак при теб оставам,

връщам се, тръгвайки,

както всеки път.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Г-н Ангел, благодаря Ви за съвета, но вече съм регистрирал текста в песен тук в този сайт. Успехи и кураж!
  • Замисълът е добър, но стихотворението трябва сериозно да се преработи.
  • Въздеиства ми стихът ти! Поздрави!
  • Може би е време да откриеш нова гара!На която чака само един влак - твоя!Бъди щастлив!
Предложения
: ??:??