28.06.2011 г., 0:37 ч.

Чужда съм ти 

  Поезия » Любовна
920 1 2

"Бях на друг!" - това искам да ти кажа!

Но защо ли да го правя?

Само като ме видиш и пробожда те в онази, лявата ти рана!



"Чужда бях!" - искам да го знаеш и даже да се каеш,

не спотайвай останали надежди!

Няма смисъл и от топлите копнежи, на друга ти ги подари!



Бях негова и съм по-щастлива от преди!

Съблякох се - душата си открих пред него!

А той искрен беше и ме обича - лудо, страстно!

Бях чужда - бъди щастлив с това, което пожела си!


Нали ми каза: "Щастлива ти бъди!",

но искрен беше ли или не си?

Гореща бях, горях - чужда съм ти вече!

Чужда бях, горях - ти онова момиче не усети!!!

 

 

© Фатиме Тибер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??