Със сетивата ти ще пофлиртувам.
Тръпки нарисувай ми....
Усещане за минало.
Тихо ще напомня...
Ръце докосваме.
Небрежно - умишлено...
Лице в лице отричаме.
Знаейки, че се обичаме.
Търсим се в спомени.
Далечни сме си вече.
Един до друг заспим ли...
Чужди, знам, ще се събудим.
© ДРУГА Всички права запазени