22 нояб. 2009 г., 23:28

Чужди 

  Поэзия
564 0 0

Със сетивата ти ще пофлиртувам.

Тръпки нарисувай ми....

Усещане за минало.

Тихо ще напомня...

 

Ръце докосваме.

Небрежно - умишлено...

Лице в лице отричаме.

Знаейки, че се обичаме.

 

Търсим се в спомени.

Далечни сме си вече.

Един до друг заспим ли...

Чужди, знам, ще се събудим.

© ДРУГА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??