22 nov 2009, 23:28

Чужди 

  Poesía
563 0 0

Със сетивата ти ще пофлиртувам.

Тръпки нарисувай ми....

Усещане за минало.

Тихо ще напомня...

 

Ръце докосваме.

Небрежно - умишлено...

Лице в лице отричаме.

Знаейки, че се обичаме.

 

Търсим се в спомени.

Далечни сме си вече.

Един до друг заспим ли...

Чужди, знам, ще се събудим.

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??