22.10.2008 г., 1:04 ч.

"Чужди..." 

  Поезия » Любовна
625 1 1
Чужди са устните, с които заспивам,
с тях тъгата, че те няма, до мен прикривам!
Чужди са ласките, на които изцяло се отдавам -
приемам ги с надеждата без теб да не се предавам!

Чужда е фалшивата любов, която получавам,
но вече ясно ми е, че след всичко, дето сторих -
твоята не заслужавам!
Чужда съм самата АЗ -
грешна, лоша, опетнена -
чужда, но със сърце единствено отдавано на тебе!

© Илияна Стоилкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??