14.04.2011 г., 0:40 ч.

Чуждите обувки 

  Поезия
659 0 0

 

Въздух не стига да кажа

Жаден,  усещам паважа

Солени са на хората сълзите

а другите са част от мечтите

 

Не искай от мен да желая

Чужди роли аз не играя

Искам своя въздух моята воля

Дотегна  ми вече

Не искам да моля

 

Въздух не стига да кажа

Че искам аз да покажа

На себе си себе си

 

Със сляпа вяра и със всеки  ден

Отдалечавам се от мен

Следващ  графици, манипулативни трафици

Пореден номер в  списък

Душата ми превърна се във писък

© Кефор Потрати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??