16.05.2010 г., 12:15 ч.

Чукрасно 

  Поезия
719 0 6

ЧУКРАСНО


 

Трябва да пиша,

за да стане ясно

какво означава

думата „ЧУКРАСНО”

 

Туй дума е нова

и без обяснение

всеки се чуди

в недоумение.

 

А толкоз е просто

– за съкращение,

се принудили деца

на обединение:

 

От думички две

чудесно, прекрасно,

получи се тази...

Сега дъл е ясно?

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??