7.11.2010 г., 21:49 ч.  

Когато съм себе си... 

  Поезия » Бели стихове, Друга
681 0 2

92 удара в минута.

Оставят те

на собствен

бряг.

В прегръдката живот.

Чул сърцето си.

© Ава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??