29.03.2021 г., 10:20 ч.  

Чурулик 

  Поезия » Друга
422 1 2

Чурулик - чик - чурулик,

врабчо вън чирика.

Чурулик - чик - чурулик,

слуша го иглика.

 

Врабчо, хей, врабченце,

много сладко пееш.

Тази песен врабчо

ти от де умееш?

 

Мама глас ми даде,

татко ме научи.

Бог душа ми даде,

пролет ме научи.

 

Чурулик - чик - чурулик,

врабчо вън чирика.

Чурулик - чик - чурулик,

слуша го иглика.

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??