http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=151835
чуваш ли...
дъха на чайките,
които вечер
разлистват
недочетени...
вълни
и уморено галят
пясъка,
заровил
в блясъка си
влюбени сълзи,
застинали...
от овчедушие
в прибоя
в очакване
на приливна мечта,
излющена
от скални вопли
в рушаща,
ослепяла тишина...
чуваш ли...
дъха на пеперуда,
безумно
врязала се
в светофар,
когато се размива
тъмнината
в червен,
зелено - жълт
портал,
погълнал
миговете на изчакване
замрял,
ужасно сив,
незрял...
премлясва
до прашинка цветовете
от избледнял
в пространството
овал...
чуваш ли...
изплю ме асансьорът
в поредния безвкусно подреден стилаж
сега крася разбитата витрина
на собствения си...
мираж...
примига нощем светофарът
и чувам пеперудени откоси...
морето е далече...
до прибоя
зарових парещи
въпроси...
22.01.09
Пловдив
© Бехрин Всички права запазени
Красиво е!!!!!!!!!