18.07.2009 г., 19:14 ч.

Чувствал ли си се...? 

  Поезия » Любовна
691 0 0

Чувствал ли си се някога безпомощен,

безсилен... пред смъртта?

Ако не си - недей опитва,

не ще разбереш моята тъгa.

 

Гледаш как животът във вените тече,

как любов голяма изпитваш към своето дете,

в радост и в неволя сте все с него двама,

докато един ден нещата не заприличат на грозна измама.

 

Поглед унил и бледо лице,

с много проблеми времето тече.

Миг след миг, без капка покой

в душата настъпва ужасен порой.

 

Бавно, мъчително времето минава

и въпреки всичко не можеш да разбереш какво става. 

Чакаш търпеливо, с молитва на уста,

но отново те обгръща таз злокобна тъгa.

 

~~*~~

© Катерина Лулф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??