29.06.2008 г., 6:16 ч.

Чувствам 

  Поезия » Любовна
655 0 1
Чувствам твоята любов да гали моето сърце!
Чувствам твоята светлина да докосва моята душа!
Чувствам красотата на изгряващото слънце!
Чувствам твоя разум да докосва моя живот!
Чувствам твоята любов по полъха на вятъра!

Знаейки, че мога да те загубя, знам,
че ти си моят живот, сърце и душа,
завинаги съм твой.

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Огромно обичане...огромни чувства...
    пиши, Пацо...
    ...не искам да те губя,
    знам, завинаги съм твой...
    а ти, сърце, душа живот си мой...
Предложения
: ??:??