20.04.2019 г., 11:09 ч.

Чувствам се освободена 

  Поезия » Друга
358 0 1

Благодаря ти, Боже, аз за милостта, 
чувствам се освободена, 
от всяко зло, от тежестта
и усещам, че съм променена. 

Не чувствам вече непрощение,
за греховете мой съжалих, 
отхвърлих всяко огорчение
и на враговете си простих.

Усещам радост, мир в мен, 
за тебе аз хвалебна песен пея
и те моля, да ме учиш всеки ден, 
как в святост да живея. 

Да вървя в святост, научи ме, 
да не мога, аз да съгрешавам, 
Благодарна съм, че промени ме, 
вечно ще ти служа, обещавам!

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много хубава благодарност!
Предложения
: ??:??