9.10.2007 г., 9:14 ч.

Чувство 

  Поезия
957 0 5
Какво си ти?!
Oткъде идваш?
Kак ме откри?...
Kак успя да проникнеш в мен и да разкъсаш сърцето ми,
да преобърнеш всичко, досега толкова хубаво,
да откраднеш плодът на изгарящата любов... съхранила се толкова отдавна.
Ревност ли си ти?!?!...
Защо дойде при мен, с какво те предизвиках?!
Aз още съм верен на любовта, още съм неин пленник.
Остави ме!!!... Не слагай край на тази толкова силна и невинна тръпка,
която те пренася в друг свят. Искам да усетя топлината на любимия човек.
Не искам да съм сам, да няма на кого да покажа чувствата си.
Как да те залича?...
Как да те накарам да изчезнеш!...
Напусни ме... И никога вече не се връщай!!

© Чочо ИсТинкОв Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??