11.02.2008 г., 23:07 ч.

Чък Норис кючек 

  Поезия » Хумористична
812 0 6
Чък Норис кючек

Възхитен от изкуството на простотията (Сандокан с двата ножа и подобни),
реших да си опитам силите в тоя нелек народопсихологичен жанр.
1.
Чък Норис, мале, много бий,
със ръцете и краката,
учил го е Брус Лий
и поддържа си брадата!

Двама-трима ги събаря,
със едно маваши,
арестува и затваря,
наглите апаши!

Припев:

Чък Норис, Чък Норис,
Тексъския Рейнджър,
Чък Норис, Чък Норис,
напорист и дейнджър!

2.

Чък Норис, мале, много як,
със пищова и колата,
кара като манияк,
стреля като за заплата!

Никога не закъснява,
шапката му е  тежкарска,
приятелите си спасява
и походката муй царска!

Припев:

Чък Норис, Чък Норис,
не е корумпиран,
Чък Норис, Чък Норис,
не е нокаутиран!

3.

Чък Норис, мале, много мил
и приятел на децата,
нищо, че е малко chill,
но натиска си жената!

Винаги със хепиенд,
му завършва епизода,
насинен и уморен,
мъдростта му е на мода!

Припев:

Чък Норис, Чък Норис,
Тексъски геройко,
Чък Норис, чък Норис,
но в България е Бойко!

11. 02. 2008 г.
Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??