2.09.2024 г., 10:07 ч.

Цифрова любов 

  Поезия » Любовна
136 4 6

 

Уж чатът ми със теб е заглушен,

А всеки път звъни като камбана,

И казусът е вечно нерешен:

Аз да си тръгна или да остана?

 

Уж чатът ми със теб е заглушен,

Но всеки път политам от вълнение –

Дали сега си там усамотен?

Защо у мен надига се съмнение?

 

Така е с дигиталното общуване,

Не става да ме носиш на ръце.

Не е ли по-добре да се сънуваме – 

С един копнеж, във друг живот – с едно сърце?

© Boryana Boteva Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Напразно ми режете крилете, аз летя със сърцето »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??