25.08.2004 г., 5:33 ч.

Циганка 

  Поезия
1990 0 4

Добър вечер, господине!
Дай ми левче или два...
Виж, ръцете ми са сини
и подути от студа!
Циганка съм, но съм млада...
Имам гъвкава снага.
Огнена съм като клада
и по-чиста от снега...
Пея нежно като славей,
любовта ми е в кръвта.
Хайде да запеем! Давай!
Песента на любовта...

Лека нощ! Сега си тръгвай!
Знам, че искаш да си сам.
Не съм циганка... Излъгах.
Просто - трябваше да ям...

 

© Румяна Симова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??