25.06.2007 г., 19:24 ч.

Циганка 

  Поезия
459 0 0

Циганка



Шоколадова кожа. Устни
рубиненочервени -
неземно вкусни.
Искрящи очи зелени.


Стройно тяло на жътварка,
весел, звънък смях.
Нажежени крака на нестинарка,
без да знае що е грях.


Изумрудена усмивка,
лице жарава.
Душа, що не почива,
сърце, що не забравя.


Веднъж в живота си обича,
веднъж в живота си се влюбва.
По душа - невинно момиче.
По сърце - за любовта всичко погубва.


Шоколадова кожа. Устни
рубиненочервени -
неземно вкусни.
Искрящи очи зелени...

© Люляк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??