18.10.2017 г., 11:49 ч.

Циганско лято 

  Поезия » Пейзажна
950 3 14

Ласкаво слънце. Лъх от морето.
Пърхат врабчета – весело ято.
Тиха алея. Есенно цвете.
Циганско лято.

Шарена сянка. Люшнати клони.  
Слънчеви зайчета галят тревата.
Мирис на шума. Шепот отронен.
Циганско лято.

Шеметни багри. Синя безбрежност.
Кратка отсрочка – празнува земята.
Капчица ведрост. Глътка надежда.
Циганско лято.

© Jereena Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??