17.11.2006 г., 8:13 ч.

Цигара... 

  Поезия
1104 0 6
Цигара...
  поглед...
    докосване...
      тишина...
Цигара...
   усмивка...
     дим...
       светлина...
Цигара...
   флирт...
       питие...
  след него ... и две...
Цигара...
  луна...
    улица...
      токчета...
  ...ръка за ръка...
Цигара...
  аромат...
    топлина...
      спалня...
 ...две голи тела...
Цигара...
 самота...
  хлопва врата...
Цигара...
... потича отново сълза...

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??