5.04.2008 г., 18:23 ч.

цигарата на бедняка 

  Поезия » Бели стихове
734 0 4

Животът ще ме изпуши,

като скапана цигара"Шипка"

Ще вдиша духа ми, а после

ще го пусне на вятъра...

Тялото ми ще изгори -

сантиметър по сантиметър,

от много болести и грижи.

И, подобно лошият дъх в устата,

в мене ще остане горчилката,

натрупана от  изминалите дни.

Тъжно е, нали?...

© Зорница Аламанчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??