23.12.2022 г., 6:32 ч.

Цикъл хайку 

  Поезия » Източни форми
726 1 3

врабчета в двора;

покривът над всичко 

е страшно бял

 

 

стъпка след стъпка,

точка с усмивка

в многоточие...

 

 

стари естети

избягват въпросите

за санскрита

 

 

зимни песни;

ненадейно изпадам

в безгласие

 

 

любов безоблачна;

от сняг - леко ухание

от топла пита

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??