Dec 23, 2022, 6:32 AM

Цикъл хайку 

  Poetry » East forms
749 1 3

врабчета в двора;

покривът над всичко 

е страшно бял

 

 

стъпка след стъпка,

точка с усмивка

в многоточие...

 

 

стари естети

избягват въпросите

за санскрита

 

 

зимни песни;

ненадейно изпадам

в безгласие

 

 

любов безоблачна;

от сняг - леко ухание

от топла пита

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??