10.02.2012 г., 18:08 ч.

Цикъл на 9-те: 1 

  Поезия » Любовна
732 0 0

Красива си. Ефирните рокли ти отиват

на фона на нещастното нощно небе.

Пак няма луна, пак няма звезди.

Чува се адският плач и силните викове,

викове за надежда и любов.

А аз гледам очите ти,

толкова са красиви.

Напомни ми да ги снимам.

Други хора също трябва да ги видят.

Светът трябва да разбере колко много пропуска.

 

© Димитър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??