28.08.2009 г., 1:35 ч.

Цирк... поглед... и мисли... 

  Поезия » Пейзажна
1223 0 2

Цирк... поглед... и мисли...

 


Българско знаме се ветрее,

вятърът палавник тук се скита...
Цирк Йорита виж при нас гостува,
флагът от купола се вълнува...

 

Колко радост в детските очи,
как пътуващият цирк ни носи...
Колко думички, колко въпроси...
и питат юначетата боси...

 

 

Фургонен живот, конче на паша,
смешникът с любов... кученца храни...
Скитащ живот... и много любов,
ех, сърца като моето храни...

 

 

Как отмери старият часовник

времето отминало... незабравимо...
Малкото момиче... с плитки лъчисти,
днес посребрено... мислите листи...

 

 

P.S. Поклон на артисти и хора по манежа сърдечно!
  Любовта към цирка си остава вечно...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??