20.09.2016 г., 16:25 ч.

Цитаделата на любовта 

  Поезия » Пародии
803 0 0

Копнеят мъжете за хладния взор
на прелестна фея на име Адела.
А нейде далеко, в безплътен простор
над каменни урви стърчи цитадела.

 

Зад ледени кули е скрила Адела
любовта несравнима на приказна фея
в недрата на мрачния връх-цитадела
от рицари, търсещи пътя към нея.

 

А те неотклонно, сякаш търсят Граала,
да владеят мечтаят любовта на Адела.
И душата си бедна не един проиграл е
във щурма отчаян към върха-цитадела.

 

И незнайно от колко години в обсада
е върхът-цитадела, ала шанс ледовете
да стопи няма даже и пожарът на ада,
пък какво ли остава за несретници клети.

 

Но аз мисля, че те са просто шайка глупаци
щом все още копнеят любовта на Адела,
която навярно е с лесбийски мераци
и фригидна като нейния връх-цитадела!

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??