Когато две тела са в страст преплетени
и чувстват края на безкрая,
като с цунами са от вихъра пометени,
издигат се към синьото на Рая!
Усещат приливна вълнá ги как залива
и дъх да си поемат се опитват...
Но тя е силна,всепоглъщаща и дива,
дошла веднъж, ги кара да отлитат...
© Надежда Борисова Всички права запазени