Aug 17, 2007, 11:00 AM

Цунами... 

  Poetry
545 0 3

Когато две тела са в страст преплетени

и чувстват края на безкрая,

като с цунами са от вихъра пометени,

издигат се към синьото на Рая!

Усещат приливна вълнá ги как залива

и дъх да си поемат се опитват...

Но тя е силна,всепоглъщаща и дива,

дошла веднъж, ги кара да отлитат...

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??