17 авг. 2007 г., 11:00

Цунами... 

  Поэзия
555 0 3

Когато две тела са в страст преплетени

и чувстват края на безкрая,

като с цунами са от вихъра пометени,

издигат се към синьото на Рая!

Усещат приливна вълнá ги как залива

и дъх да си поемат се опитват...

Но тя е силна,всепоглъщаща и дива,

дошла веднъж, ги кара да отлитат...

© Надежда Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??