31.12.2008 г., 11:03 ч.

Цвете 

  Поезия
690 0 2

На цвете се радваш, когато разцъфне,

тъжно ти става, щом прецъфти.

Вечно цъфнало цвете ли искаш

- с любов към мен ръце протегни.

 

Дарявам ти цвете от мойта градина,

любовно цвете го ти наречи.

От душа, от сърце те дарявам,

нека и в твоята градина цъфти.

 

Любовно цвете щом в тебе разцъфне,

и душа, и слънце ти му бъди.

То разцъфнало вечно може да бъде,

но увехне ли, втори път не цъфти.

С.П. 

© Стойчо Пеев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??