Dec 31, 2008, 11:03 AM

Цвете 

  Poetry
691 0 2

На цвете се радваш, когато разцъфне,

тъжно ти става, щом прецъфти.

Вечно цъфнало цвете ли искаш

- с любов към мен ръце протегни.

 

Дарявам ти цвете от мойта градина,

любовно цвете го ти наречи.

От душа, от сърце те дарявам,

нека и в твоята градина цъфти.

 

Любовно цвете щом в тебе разцъфне,

и душа, и слънце ти му бъди.

То разцъфнало вечно може да бъде,

но увехне ли, втори път не цъфти.

С.П. 

© Стойчо Пеев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??