19.08.2010 г., 20:22 ч.

Цвете от Рая 

  Поезия » Любовна
942 0 2

Център за социална рехабилитация и интеграция

с. Дълбок дол, общ. Троян

Виктория Нинова Гетова – род. 16.011993, гр. Бургас

 

Обичам да пиша стихове за приятелството и природата

 

Виктория Гетова - автор    Тодор Трайчев - автор/редактор

 

 

ЦВЕТЕ ОТ РАЯ

 

Донеси за мен цвете от Рая

До тебе щастлива да съм

По светлата диря аз зная

Ти идваш... Аз чакам отвън

 

Сънувах те денем и нощем

Като утринна чиста роса

Като вятърa топъл и още

Като шепот на бели крила

 

Остани до мен Слънчице мое

Остани до мен само за ден

Нека топлото рамо е твое

А ти песен поискай от мен

 

Остани до мен Слънчице мое

Остани до мен само за ден

По светлата диря аз зная

Ти идваш... Аз чакам отвън

 

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Светла песен си изпяла, Вики! Браво!
  • "Сънувах те денем и нощем

    Като утринна чиста роса

    Като вятърa топъл и още

    Като шепот на бели крила" красиво
Предложения
: ??:??