24.09.2013 г., 20:39 ч.

Цвете за теб 

  Поезия » Любовна
606 0 0

Едно цвете винаги е красиво.

Красиво е със своя цвят, със своя аромат.

Една жена винаги е красива.

Красива е със своя чар, със своята усмивка,

със своята душевна красота.

Даже и когато спиш, пак си оставаш красива.

Няма ти го погледа, който беше прикован в мен,

но аз вече съм го прибрал в моето сърце,

прибрал съм твоята усмивка.

Държах ръката ти докато спеше.

Исках така да вляза в твоя сън

и да ти подаря едно красиво цвете.

Усмихна се и сърцето ми подсказа,

че вече съм в твоя сън

и съм ти подарил цветето на любовта.

Цветето, което ще зарадва твоето сърце.

Ще те накара да се потопиш в един нов свят.

Света на любовта.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??