21.06.2009 г., 18:04 ч.

Цветен дъжд 

  Поезия » Любовна
623 0 9

По извивките меки

на мойто желание,

нежно спускаш ръце

и тъчеш красота,

а в очите ти грее

копнежно сияние

и във цветно обагря

отново света.


 

Изтъкана от нежност

и топло мечтание,

с тебе диво изплитам

вълшебна дъга

и, унесени двама

в горещо дихание,

запечатваме с обич

цвета на дъжда.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??