4.08.2004 г., 20:44 ч.

Цветен сън 

  Поезия
1069 0 0
Обичам те загадъчен и нежен,
обичам те през моята тъгa...
Обичам те аз силен и уверен,
обичам те и винаги ще е така...
Обичам те магически реален,
обичам те и нежна е нощта...
Обичам те със погледа кристален,
обичам те със твойта топлина...
Обичам те - красив си и преселен,
от други светове във моя свят...
Обичам с теб усмихната да се разхождам,
обичам всичко в твоята душа...
Обичам нежните ти длани,
когато ти докосваш ме едва...
Обичам те с феерия от чувства,
обичам те като коприна и цветя...
Обичам ти когато ме целуваш,
когато влюбено държиш ме за ръка...
Обичам те до своя дъх последен,
ще те обичам и отвъд смъртта!

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??