28.10.2008 г., 21:33 ч.

Цвети 

  Поезия
405 0 1

Цвети

Нашепвай лекичко и тихо.

"Обичай ме" кажи ми ти,

недей да страдаш, че съм прихо,

а нежни думи сподели ми ти.

 

Нямам право да те спирам,

ти решаваш в тоз живот

и от твойте думи аз разбирам

какъв ще бъде твоят вот.

 

Желан ли съм - това не зная,

дали сърцето мое ще приемеш ти,

но знай - до болка те желая

и едно сърце, което за тебе да тупти.

 

Какъв ли ще бъде краят,

ще има ли любов между две сърца,

ще докоснем ли със тебе рая,

или ще останем във вечна самота.

 

Сподели със мене тази болка,

която те измъчва ден и нощ,

бъди спокойна - аз търпя на болка,

тя пронизва ме със остър нож.

 

Обичта към тебе тъй голяма,

сърцето мое търси теб,

една сълза, по пода разпиляна,

тъгува и желае само теб!

 

Ще бъда искрен със теб, любима,

желая много твоето сърце,

ти оставаш за мене несравнима

и по теб тъгува моето сърце.

 

Душата ми е пълна с мъка,

сърца безброй са в моето сърце,

не желая аз поредна мъка,

а малко щастие и добро сърце.

 

Аз пиша, но със отговор не бързам,

не знам разбрала ли си ти добре

за мойта обич и мойта мъка

и сълзите, образували море!

 

 

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??