2.06.2007 г., 21:45 ч.

ЦВЕТНА ЛЕХА 

  Поезия
651 0 1
ЦВЕТНА ЛЕХА

ЮНСКА ВЕЧЕР ТОПЛА И КРАСИВА,
ВЕТРЕЦ ПОГАЛИ ГРУПАТА ЩАСТЛИВА.
ПРЕД СЛАДКАРНИЧКА ПРЕКРАСНА,
ПОГЛЕДНЕТЕ ТАМ КАКВО ИЗРАСНА!

КАК ДА Е, НЕ МОГА ДА ОТМИНА
КРАСИВАТА, ЦВЕТНА ГРАДИНА...
НА МОЯТА КОЛЕЖКА-ДРУЖКА ,
ЗАСМЯНА, ШЕГОВИТА ТЕМЕНУЖКА.

КАТО МОМИНА СЪЛЗА ПОРАСНА,
СТРОЙНА ИЗВИ СЕ, ЮКА ПРЕКРАСНА.
ВИСОКА, БЕЗКРАЙНО КРАСИВА,
ПОГЛЕДНЕШ ЛИ Я, СТАВАШ ЩАСТЛИВА...

И  СВЕТУЛКИ  КРАЙ  НЕ Я  ПРЕЛИТАТ,
В ПРИТИХНАЛАТА ВЕЧЕР СЕ СКИТАТ.
СПОМЕНИ, СПОМЕНИ ЛЕХАТА МИ ВЪРНА
И СЪРЦЕТО ТРЕПНА И СЕ ПРЕОБЪРНА!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??