19.08.2007 г., 20:23 ч.

ЦВЕТНИ КОНСТАТАЦИИ 

  Поезия
555 0 6
Зеленото знам - успокоява...
Жълтото пък е нежността...
Черното е цвят за прощаване...
Сивото е пепелта...

Кафявото е цвета на земята...
Лилавото е цвета на мечтите...
Многоцветна е само дъгата,
а безцветно солени сълзите...

Бялото е чистота...
Червеното, знам, че е страст...
Синьото се свързва със свобода...
Какъв цвят съм всъщност аз?...

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??