9.03.2013 г., 3:31 ч.  

Цветни сънища 

  Поезия » Друга
512 1 0

Обичам и жълто - пожари на Слънцето;       

оранжеви залези; топла - пълна Луна.          

Обичам семафори, дори червен да е, някак си      

ще пътувам внимателно и щом е нужно, ще спра.    

Но си искам ЗЕЛЕНОТО - споко, ОБИЧ и "Приказка",  

нежно-тиха морава, сладка дума добра.   

И ще спя на открито без да гледам към "нищото"...       

Мои "Сънища шарени" върху гола земя.                     

"Сънищата на тези, които спят върху розов пух,    

не са по-различни от сънищата на тези,                  

които спят върху Голата Земя!!!"           

 

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??