29.03.2011 г., 11:08 ч.

Цветно море 

  Поезия » Еротична
1029 0 10

Близостта ти на вълни ме люлей,
като лодка във бурно море.
До гръдта ми сърцето ти пей
и пулсираща ме отнася нагоре...
във висините трептя, като струна
на китара в ръцете на Армик.
Ставам музика с цвят на дъга,
разцъфтяла във късния заник.
С любовта си гребем ли, гребем

към палитрено-цветно море,
там, където от страсти берем
венчелистчета с пръсти преплетени.

Кипва в нас любовта, като рой
на пчелин, зажужал от обичане,
сетне в пясъчно-златен прибой
се разбиваме до последните атоми.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??