5.08.2010 г., 14:08 ч.

Цветове 

  Поезия » Друга
811 0 2

Розовия - за момичета,
Белия - за кокичета,
Зеления - за полята,
 Синия - за небесата
Червения - за любовта,
Сивия - за пепелта,
Жълтия - за слънцето,
Оранжевия - за зрънцето!

© Лала Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??