5 авг. 2010 г., 14:08

Цветове 

  Поэзия » Другая
808 0 2

Розовия - за момичета,
Белия - за кокичета,
Зеления - за полята,
 Синия - за небесата
Червения - за любовта,
Сивия - за пепелта,
Жълтия - за слънцето,
Оранжевия - за зрънцето!

© Лала Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??