12.03.2021 г., 7:41 ч.  

Цветове и звуци 

  Поезия » Философска, Свободен стих
458 0 1

Облаци и звуци преминават

падат по стъклото

като капки

в стъклото истината отразяват,

но красотата

там не застоява.

Когато слънцето изгрее бавно

те пак по своя път ще продължат.

Без спомен, без реалност.

 

Те никога отново

истински

не ще се проявят.

© Ивана Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??