20.02.2019 г., 7:35 ч.  

Цветята на любовта 

  Поезия » Любовна
301 0 0

Сред хиляди цветя

за теб жадувам и летя

и сред пролетния ден

утеши дух натъжен.

 

И нека лунна светлина

да огрява теб, жена,

и звездните лъчи безспир

да ти носят хармония и мир.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??